Boganmeldelse De fjerne pavilloner M.M. Kaye

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse De fjerne pavilloner M.M. Kaye
Boganmeldelse De fjerne pavilloner M.M. Kaye
Boganmeldelse De fjerne pavilloner M.M. Kaye

De fjerne pavilloner forfatter M.M. Kaye: En britisk officer og en indisk prinsesse der vover at drømme. Aston er kun 5 år, da hans far sprogforskeren Pelham-Martyn , dør i Indien. Hans mor er allerede død og hans indiske barnepige lader som om han er hendes egen af frygt for at han skal blive myrdet af inderne.

Asthon vokser op i den lille indiske stat, Gulkote, for foden af den del af Himalaya kæden, der hedder De fjerne pavilloner. Han bliver ven med prinsesse Juli, men det bliver et farligt bekendtskab, for da han som ung sendes til England og vender tilbage til Indien som engelsk officer, bliver venskabet imellem dem til kærlighed. En forbudt kærlighed, for Juli skal giftes med en indisk rajah og selvom Asthon er hindu af sind, og må han være på britisk side i et Indien der ulmer af oprør. En historie om en kærlighed som ikke kan lade sig gøre.

Min vurdering: Boganmeldelse De fjerne pavilloner M.M. Kaye

Et rigtig spændende drama, som næsten ikke kan gøres bedre. Er du til romantik og spænding så er denne bog lige noget for dig. Du vil elske at læse hvert sekund - for intet er ligetil eller er som det ser ud til at være. Et virkelig kærligheds drama, som hvis du kan lide den slags bøger ikke kan undgå at synes om. Jeg vil give den 6 hjerter i genren indenfor kærlighed og drama.

♥♥♥♥♥♥

Det er samtidig en god historie om det Indien der gjorde sig fri af Britisk herredømme. En historie om et folk der ønsker at leve på deres egen måde - og som ikke vil lade sig underkaste en stormagt. Samtidig er det en historie om magt og higen efter magt.

Alt i alt er De fjerne pavilloner af M.M. Kaye en romantik og dramatisk bog på højt plan.

På Wikipedia kan der læses mere om forfatteren M.M. Kaye
Lignende bøger:
Calcutta nætter af Rebecca Ryman
Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*