Boganmeldelse Calcutte Nætter Rebecca Ryman

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Calcutte Nætter Rebecca Ryman
Boganmeldelse Calcutte Nætter Rebecca Ryman

Boganmeldelse Calcutte Nætter Rebecca Ryman

Calcutte Nætter forfatter Rebecca Ryman: Fifty Shades of Grey og så dog alligevel slet ikke. Hovedpersonen Olivia er en stærk kvinde, som gør alt hvad der falder hende ind. Hun har ingen planer om at følge normerne som englænderne har sat op. Hun møder manden Jai og bliver for første gang forelsket. Umiddelbart ser forelskelsen ud til at være gengældt. Men er den nu også det når det kommer til stykket?

Bagerst på bogen står der: Olivia har aldrig mødt en mand som Jai. Hun er netop ankommet fra Amerika til Indien i 1848, hvor englændernes koloniherredømme blomstrer. Og han fascinerer hende, fordi hun ikke har de samme fordomme som de fastboende englændere, men er helt fordomsfri. men Jai er en vanskelig mand at forstå.. Han er halvkaste, halvt engelsk og halvt indisk, men sympatiserer med inderne og deres planer om oprør. Og han sætter sine egne hævnplaner højere end sine følelser for Olivia.

Min vurdering: Boganmeldelse Calcutte Nætter Rebecca Ryman

En god bog, hvis du kan lide det romantiske, der alligevel ikke er alt for romantisk, men som også er spændende og dramatisk. Du får også med bogen et indblik i de indiske forhold under det britiske koloniherredømme - og alt er ikke så lykkeligt som det umiddelbar kunne se ud til at være.

Alt i alt

Calcutte Nætter af Rebecca Ryman er en romantisk bog, som også rummer spænding og dramatik. Det er en bog der giver læseren noget at tage med sig - især omkring den Indisk historie.

Rebecca Ryman er et psynonym som forfatteren har valgt at dække sig bag, fordi hun selv er født og opvokset og stadig bor i Indien. Hendes roman er så hensynløs ærlig og så lidenskabelig fortalt, at hun har følt det nødvendigt at skjule sin sande identitet for at beskytte sig selv og sin familie, der har levet i Indien siden 1800 tallet.

Du kan læse mere om den indiske historie her på Wikipedia.Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*