Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler
Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler
Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler

Begge sider forfatter Nicklas Bendtler: Nicklas Bendtler giver i denne bog et ærlig billeder af sig selv som fodboldspiller. Han fortæller om alle fordelene men også om bagsiden af medaljen. Om hvad penge kan gøre og hvad dårlige beslutninger fører til. Ingen tvivl om at han er en mand, der har taget flest af de sidste. Et kæmpe talent men også et talent der ikke altid har taget den nemme vej – en ung mand der har ville gå sine egne vegne. Havde han ikke været som er er var han måske ikke nået så langt, men beslutningerne har ikke altid være lige kloge.

Hans drive enormt, når der var noget på spil, men faldgrupperne enorme.

Læseren får et indblik i hans tidligste barndom fremtil hvor han er nu. Han prøver i bogen at søge og give svaret på sig selv.

Bagerst på bogen står der:

Der er lyset: Troen på at alt nok skal løse sig. At du vil nå toppen og tage det forsømte tilbage. Det perfekte hovedstød på det sværeste tænkelige tidspunkt. Bruset fra 60.000 tilskuere, der stråler deres glæde ned imod dig. En lille hånd, som holder fast i din. Følelsen af usårlighed.  At intet kan røre dig.

Og så er der mørket: Skuffelserne og din reaktion, når du bliver skuffet. Dit adrenalinfix, når fodbold ikke rækker. Flugten ind i skyggeland. Derinde, hvor fristelserne står i kø. Flaske efter flaske. Krop efter krop. jeton efter jeton. De dårlige råd og de endnu dårligere beslutninger. Pengene, som gør alle svage. Fortiden, der ikke vil give slip.

Lys og mørke. Jeg kender ikke andet. Sådan er mit liv. Før var det lyset der fyldte. Det gode. Jeg var den evige optimist.  Det er jeg ikke længere. Ikke særlig tit. Det er en lang historie.

Min vurdering: Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler

Læs bogen og få et indblik i – hvorfor det gik som det gik. Hvorfor tager en ung mand valg der så tåbelige og hvem er manden bag?

Begge sider af Nicklas Bendtler er en god og ærlig biografi, som tager dig med ind under huden på fodboldspilleren.

Du kan se mere om

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*