Boganmeldelse af Galgetræet af Andrew Taylor
Boganmeldelse af Galgetræet af Andrew Taylor

Lydmouth er en ældgammel, idylisk markedsby på grænsen på grænsen mellem England og Wales. Vi befinder os i det første tiår efter 2. Verdenskrig i et England, der gerne vil skue begge veje. Tilbage mod den trygge storhedstid og fremad mod den moderne udvikling, der gerne medfører velstand, men også mere vold.
Efter den koldeste nat i mands minde finder man liget af en mand i udkanten af en landsby nær Lydmouth. Han hænger i Galgetræet med bukserne om anklerne. Er det mord, selvmord eller en hændeligt uheld i forbindelse med en bizar sexleg?

Journalist Jill Francis og kriminalassistent Thornhill bliver involveret i sagen. mod sin vilje bliver Jill også trukket ind i nogle affærer på skolen, hvor den døde underviste. Samtidig er en vindueskigger på spil, og Jill, som lige er flyttet ind i eget hus, føler sig iagttaget.

Min vurdering af Galgetræet af Andrew Taylor
Endnu en fantastisk bog i Lydmouth serien af Andrew Taylor. Andrew Taylor leverer igen et spændende persongalleri. Personer hvor intet er sort eller hvidt og hvor alle har deres egen historie. Han forstår i sin bog serie at fortælle om et England i en svunden tid, hvor alt er i opbrud.

En stor kvalitet i bogen er samtidig historien mellem Thornhill og Jill. En historie om at være i hver sin verden, og alligevel være tiltrukket af hinanden. Forbrydelsen i historien er også et mesterstykke i sig selv, intet er givet på forhånd. Og intet er som det ser ud til at være. Jeg vil virkelig anbefale dig at gå igang med Lydmouth serien – hver bog rummer en unik, spændende og fortællende historie.

sig, skæbner som der åbnes op for, almindelige mennesker der bliver rodet ind i ting, langt fra hvad de havde forventet.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*