Boganmeldelse af Galgetræet af Andrew Taylor

Andre Boganmeldelser
Boganmeldelse af Galgetræet af Andrew Taylor

Lydmouth er en ældgammel, idylisk markedsby på grænsen på grænsen mellem England og Wales. Vi befinder os i det første tiår efter 2. Verdenskrig i et England, der gerne vil skue begge veje. Tilbage mod den trygge storhedstid og fremad mod den moderne udvikling, der gerne medfører velstand, men også mere vold.
Efter den koldeste nat i mands minde finder man liget af en mand i udkanten af en landsby nær Lydmouth. Han hænger i Galgetræet med bukserne om anklerne. Er det mord, selvmord eller en hændeligt uheld i forbindelse med en bizar sexleg?

Journalist Jill Francis og kriminalassistent Thornhill bliver involveret i sagen. mod sin vilje bliver Jill også trukket ind i nogle affærer på skolen, hvor den døde underviste. Samtidig er en vindueskigger på spil, og Jill, som lige er flyttet ind i eget hus, føler sig iagttaget.

Min vurdering af Galgetræet af Andrew Taylor
Endnu en fantastisk bog i Lydmouth serien af Andrew Taylor. Andrew Taylor leverer igen et spændende persongalleri. Personer hvor intet er sort eller hvidt og hvor alle har deres egen historie. Han forstår i sin bog serie at fortælle om et England i en svunden tid, hvor alt er i opbrud.

En stor kvalitet i bogen er samtidig historien mellem Thornhill og Jill. En historie om at være i hver sin verden, og alligevel være tiltrukket af hinanden. Forbrydelsen i historien er også et mesterstykke i sig selv, intet er givet på forhånd. Og intet er som det ser ud til at være. Jeg vil virkelig anbefale dig at gå igang med Lydmouth serien – hver bog rummer en unik, spændende og fortællende historie.

sig, skæbner som der åbnes op for, almindelige mennesker der bliver rodet ind i ting, langt fra hvad de havde forventet.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*