Boganmeldelse af Bøger du selv kan lave af Arne og Carlos

Beskrivelse
Her er en rigtig Do It Yourself bog af Arne og Carlos. Bogen illustrerer på bedstevis, hvordan du selv kan lave kreative arbejdsbøger. Bogen handler groft sagt om hvordan du selv laver og bruger dine egne hjemmelavede bøger. Der er i begyndelsen af bogen et forord om hvordan dine selvkomponerende bøger kan bruges til eksempelvis at samle minder, madopskrifter, håndarbejde, notater, hemmeligheder mv. Bagefter er der en kort introduktion til, hvordan inspirationen til selv at lave bøger er kommet i stand.

Der er efterfølgende et kapitel om materialer og udstyr, eksempler på forskellige forsider, vejledning til hvordan bogen syes sammen  mv.

De forskellige illustrerede bøger, som bogen Bøger du selv kan lave fremviser, har forskellige teamer. Der er eksempelvis et barnets bog, en kogebog, en renover og byg nyt bog, en hæklebog mv. Hver af bøgerne har deres særpræg og kan med lidt snilde udvikle sig til en rigtig fin bog. Til hver bog er der fine beskrivelser og vejledninger til hvordan bogen laves. Der er samtidig flotte illustrerede billeder der viser processen omkring bogens tilblivelse og som viser hvordan bogen ser ud som færdiglavet. Bøgerne er utrolige kreative, som vil give dig en helt ny måde at lave scrapbøger på. Bogen indeholder trin for trin vejledninger, hvilket gør processen lettere at være følge.

De materialer som der gøres brug af i bogen fås i almindelige hobby butikker rundt omkring i landet. Så har du lyst til at gå i gang med nogle helt nye kreative projekter, er dette bogen for dig.

Min vurdering
Bøger du selv kan lave er helt klart en bog som jeg gerne selv vil kigge nærmere på, når tiden på et tidspunkt tillader det. Jeg vil ønske dig god fornøjelse med at gå i gang med bog projekterne.

Alt i alt
En god Do It Yourself bog

Fakta
Forfatter: Arne og Carlos
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*