Til forlagene

Til diverse forlag som kunne tænke sig at skrive til mig!

Hej forlag

Jeg synes det er rigtig dejligt at I skriver til mig for at jeg skal anmelde jeres værker. Det er jo en fantastisk annerkendelse at få og dejligt at andre ser mig blog og kan lide det skrevne. Der er dog et MEN: 2 gange har der været forlag som har henvendt sig for at jeg skulle anmelde deres værker. Det har jeg så gjort og resultatet har været jeg ikke har hørt meget fra forlaget selvom der i henvendelsen til mig blev skrevet om samarbejde mv. Det er muligt at min anmeldelse ikke har faldet i forlaget smag, men jeg er hverken professionel og jeg skriver hvad jeg selv synes.

Muligvis forlagene ville have haft jeg har skrevet noget andet, men så er det jo ikke min anmeldelse. Så kære forlag, hvis I vil have mig til at anmelde jeres værker, så må i også være indstillet på at jeg gør det på min måde. At jeg efter at have anmeldt bogen eller værket så ikke hører mere fra jer er direkte ubehageligt. Og ja min blog er min blog og jeg anmelder som jeg selv synes. Er det ikke et kriterie i som forlag bryder jer om, jamen så er der mange andre bogblogs i kan henvende jeg til. Men ellers tak til dem som retter henvendelse.

De bedste hilsner fra Boginspirationen

4 Kommentarer

 1. Hej Karina
  Tak for dine ærlige ord! Og en opsang til forlagene, som rammer plet, når jeg selv er synder med lange svartider. Det har jeg prøvet at råde bod på og har netop sendt dig en mail.

  Tak for en god blog og forhåbentligt starten på et godt samarbejde.

  Rigtig god aften fra Kristine Feldung fra forlaget Tell me a story, Toru

 2. Invitation til arrangement i Dansk Forfatterforening

  Fra ide til bog.

  Tirsdag den 4. september 2018, kl. 19.00 – 21.30 afholder Dansk Forfatterforenings BU-gruppe (Børne – og ungdomslitteratur) et arrangement i Strandgade 6, stuen, København K, med tre oplæg fra forfattere /illustratorer, hvor de fortæller om deres arbejdsproces – fra ide til bog.

  De fire meget anmelderroste bøger der vil blive præsenteret er:

  • Ida-Marie Rendtorffs prisbelønnede serie: Skyggefolket og hendes fantasyserie: Stemmetyven.

  • Anna Jacobina Jacobsens ordløse billedbog: Ø

  • Lise Villadsens debutroman Tigerhjerte, som hun startede på, som kun 14-årig.

  Efter hvert oplæg er der mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

  Undervejs byder vi på lidt at spise og drikke.

  Arrangementet er åbent for alle.

  For at få en fornemmelse af, hvor mange der kommer, vil vi være glade for en (uforpligtende) tilmelding, som kan ske til: henriknilaus@gmail.com

  Med venlig hilsen
  BU-gruppen i Dansk Forfatterforening
  Birde Poulsen og Henrik Nilaus

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*