Støt en hjemløs på facebook

Hej !

For nogle mennesker er livet ikke gået så let som for andre. Nogle er rige, har store huse, godt job mv. Andre har ikke så meget eller slet ingen ting. Henning er blevet hjemløs – han mistede sit job og huset gik på tvangsaution. For ham faldt livet sammen, han valgte at leve sit liv på cyklen og på gaden. Du kan følge ham her på facebook og få et indblik i hans dagligdag hjemløs på facebook

En artiken DR: Da Henning blev hjemløs: Jeg reddede mit liv ved at forsvinde fortæller historien om Henning og hans liv sammen med hunden Felix. Han opdaterer jævnligt sin facebook profil, så læseren kan følge med i hans færden.

Om sommeren cykler han Danmark rundt på sin cykel sammen med Felix. Han lever af at sælge bladet Hus Forbi.

Jeg skriver dette indlæg om støt en hjemløs på facebook fordi jeg synes det er vigtigt at gøre opmærksom på de mennesker hvor skæbnen er faldet anderledes ud end hvad der er almindeligt. For at gøre opmærksom på at vi alle er mennesker uanset hvor i samfundshierkiet den enkelte havner. Vi har alle brug for opmærksomhed fra andre og brug for at blive set og hørt. Her er en mulighed for at se og høre Henning. Det kan være svært at udstille sig selv som hjemløs og derved en person som er på samfundets bund, men jeg synes Henning har et vigtigt budskab med at overleve på trods af livets omstændigheder.

 

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*