Boganmeldelse af Lev mere og kæmp mindre af Maria Juhl

Beskrivelse: Bogen tager dig med på Maris rejse fra et sit liv i Danmark med en begyndende depression til et liv med glæde og kampgejst. Maria lever på overfladen det perfekte liv, med et godt studium, venner mv. men føler hun mangler noget i hverdagen. Hun på begynder et studium ind i ayurvedaens verden – hvor hun kommer i kontakt med sit indre og sine kerneværdier. Bogen kommer med en masse beskrivelser af hvordan du bringer dit liv i balance igennem ayurveda.

Min vurdering: En interessant bog – hvor man kan tage det man kan bruge. Da jeg ikke selv har interesse i at leve et liv med ayurveda, har jeg alligevel gennemlæst bogen, og synes meget af det er ganske interessant og noget af det har jeg bare ladet passere, da jeg synes det var lidt forhippie agtigt til mig. Men jeg er sikker på at bogen kan bringe inspiration til mange og den rummer nogle interessante pointer.

Alt i alt en bog hvor Maria Juhl videregiver sit kendskab til ayurveda igennem hendes beskrivelse af ayurveda set fra et nordisk perspektiv.

Hendes hjemmeside er: Maria Juhl

Fakta
Forfatter: Maria Juhl
Udgivelsesår: 2017
Side antal: 205
Forlag: Aronsen

Andre boganmeldelser

Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi