Hit, shit og albuer af Poul Bruun

Hit, shit og albuer af Poul Bruun
Hit, shit og albuer af Poul Bruun
Boganmeldelse: Poul Bruun har siden 1969 været ansat i den danske pladebranche, både som idemand og musikproducer. Han har arbejdet med en lang række af de største danske kunstnere. Det har igennem årene resulteret i så mange gange sølv, guld og platinplader, at de kunne pryde væggene hele vejen op til rundetårn.

Med “hit, shit og albuer” fortæller han en række utrolig morsomme og tankevækkende anekdoter der samlet set giver fascinerende tidsbillede og tegner finurlige portrætter af nogle han har arbejdet sammen med. Især berømt er Poul Bruun for sit samarbejde med Gasolin. Dog har han også samarbejdet med DAD, C.V. Jørgensen, Laid Back, One Two, Malurt, Hanne Boel, Bofrost, Monrad og Rislund, Gnags mm.

Min vurdering: En god og interessant bog hvis du synes den danske musik branche fra 70’erne til op igennem 90érne er interessant – fortalt af en mand der har haft fingeren på pulsen. Bogen er samtidig fyldt med indlæg og sjove fortællinger om de bands Poul Bruun har været involveret i. Kort sagt kan det siges at Poul Bruun har været involveret i mange af de kendte hits der har præget Danmark i den periode.

Alt i alt: En bog der givet et fantastisk indblik i den danske musik branche fortalt af Poul Bruun. Bogen er sjov og underholdende læsning.

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi
Faglitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*