Boganmeldelse af Støj og fortielser af Hans Pilgaard

Støj og fortielser af Hans Pilgaard i samarbejde med Rikke Hyldgaard

Bogen omhandler
Bogen er en biografi der omhandler journalisten og tv-værtens Hans Pilgaards liv. Han fortæller hudløst ærligt om sin barndom, opvækst, tiden med kærligheden og de længsler og bekymringer som har fyldt hans liv. I dagsbogsoptegnelser, digte og forskellige interviews viser han den skyld og skam og de drømme og længsler, der har præget hans liv.

Han fortæller med stor omsorg om at holde på hemmeligheden om, hvem han egentlig er og om begærets kamp med den pæne opdragelse. Han fortæller om sine forældre på godt og ondt, om tætte venskaber, sin overvundne kræftsygdom, ungdomshelte som Bruce Springsteen og Albus Camus.

Min vurdering
En rigtig god biografi, netop fordi den er så ærligt sat op. Der er ikke fejet noget under gulvtæppet, og læseren får Hans Pilgaard råt og uden filter. Biografien er netop god fordi den efter min mening viser hvem Hans Pilgaard er og hvad der har fyldt i hans liv. Læseren tages helt med bag facaden uden det virker til at der bliver pyntet på virkeligheden. Det er en bog der rummer store følelser og som viser et portræt af en mand hvor netop følelser og længsler har været på spil. Store dele af sit liv prøver han på at finde ud af hvem han er og hvad der driver ham. Det er ikke let at vokse op som en følsom mand, der samtidig skal kæmpe med en usikkerhed omkring hans egen identitet.

Alt i alt
En bog der er værd at læse hvis du er “fan” af Hans Pilgaard eller bare fan af de store følelser. Eller hvis du bare gerne vil læse en bog, hvor hovedpersonen beskriver sig selv hudløst ærligt. Det er en bog som sikkert vil kunne give inspiration og større indsigt i sig selv, især for personer som står med lignende problemstillinger.

Fakta
Forfatter: Rikke Hyldgaard
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*