Boganmeldelse af Udødelighedens Eliksir af Gabi Gleichmann

Beskrivelse Bogen Udødelighedens Eliksir af Gabi Gleichmann beskriver jødernes historie igennem slægtens Spinoza. Fortællingen dækker omtrent alt hvad der er sket for de europæiske jøder fra 1100 tallet frem til nutiden. Kendte personer som Hitler, Stalin, Voltaire, Freud spiller også en rolle i begivenhedernes gang. Opskriften på udødelighedens eliksir går igen til den ældste søn i slægten, og for den enkelte kommer eliksiren til at spille en speciel rolle. Bogen er rig på detaljer og sjove indblik i den enkeltes liv og tankegang, men har desværre også en tendens til at springe i tid, hvilket på tidspunkter kan gøre handlingen lidt uoverskuelig.

Min vurdering
En interessant bog, som det lige kræver lidt tid at komme i gang med. Der optræder mange forskellige personer i bogen, så det er med lige at holde styr på hvem som er hvem – men bortset fra det, synes jeg bogen rummer en god fortælling.

Antal hjerter
5 hjerter jeg har givet bogen – dog med det men at læseren for at komme i gang med den skal være til historiske romaner – er man ikke det, så er det bestemt ikke en bog jeg vil anbefale. ♥♥♥♥♥

Alt i alt en god bog om den jødiske kultur.

Fakta
Forfatter: Gabi Gleichmann
Udgivelsesår: 2013
Side antal: 597
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Andre boganmeldelser

Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*