Boganmeldelse af Skyggezone af Arne Dahl

Bogen omhandler:
Her er en boganmeldelse af Skyggezone af Arne Dahl. Sam Berger der arbejder for kriminalpolitiet. I en række sager hvor unge piger er forsvundet, mener Sam Beger, at der er en seriemorder på spil. Dog har han svært ved at overbevise andre i politiet om sine holdninger. Han indgår ad snørklede omveje et undercover samarbejde med Sapo agenten Molly Blom. De har en fælles fortid, som også omhandler mistænkelige personer. Dog er der også pile som peger i retning af at Sam Berger, som selv har noget at skjule.

Min vurdering:
Spændende og til tider også en uhyggelig bog, men så er det heller ikke værre. Meget af bogen går med en masse snak og teorier frem og tilbage – dog er der også spændende punkter, hvor læseren får et indblik i morderens uhyggelige og skræmmende verden. Det er heller ikke noget, som er læseren tror det er. Sam Berger sidder inde med en masse viden, som først fremkommer senere i bogen. Bogen er nok en meget klassisk politibog, hvor ledelsen vanskeliggøre arbejdet med sagen og kriminalassistenten må tage sagen i egen hånd.

Antal hjerter:
Jeg giver bogen 4 hjerter ♥♥♥♥, for både at have flere spændingsmomenter, men samtidig at være lidt langtrukken at læse. Det er helt klart en bog der lægger op til at læseren skal læse toéren i serien, da der er mange spørgsmål, som forbliver ubesvaret.

Alt i alt:
En god og spændende bog – med lidt for meget snak her og der.

Fakta:
Forfatter: Arne Dahl
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser:

Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*