Boganmeldelse af Champagnepigen af Leonora Christina Skov

Beskrivelse Linn og Isak er gift og har tilsyneladende det perfekte ægteskab. De har alt hvad hjertet begærer - penge, prestige, au pairs, børn og mest af alt succes. Men bag facaden ligger alt muligt andet. Kate Klarlund er journalisten som skal interviewe dem og langsomt falder faceden fra hinanden. Hvad gemmer sig bag det hele? Måske er Linn ikke så hengiven en hustru som man skulle tro. Der er mennesker i hendes fortid som ønsker hende det værste. Mennesker som sender hende fødselsdagskort med ønsket om hendes død. Langsomt afdækker bogen hvad som er bag facaden. Temaer som skyld og ansvar får en afgørende rolle for bogens videre færd. For hvornår er man den skyldige? Hvor langt går end ansvar i forhold til andre mennesker? og hvornår er man selv offeret?

Min vurdering  En god bog, men stof til eftertanke. den er værd at reflektere over - men handlingen synes jeg også var lidt langsommelig. Man skulle som læser helt ind til kernen af bogen før jeg fandt ud af hvad den handlede om. Alt for meget dialog imellem hovedpersonerne som ikke var nødvendig.

Antal hjerter ♥♥♥ fordi jeg dybest set synes bogen var meget banal og ikke det store litterære værk.

Alt i alt en bog jeg reflekterede lidt over, men som jeg også synes var kedelig at komme igennem. Godt at Leonora Christina Skovs forfatterskab har udvikket sig til det meget bedre.

Forfatter: Leonora Christina Skov
Udgivelsesår: 2015
Sideantal: 208
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*