Begge sider af Nicklas Bendtner

Begge sider af Nicklas Bendtner
Begge sider af Nicklas Bendtner
Boganmeldelse: Begge sider af Nicklas Bendtler. Nicklas Bendtler giver i denne bog et ærlig billeder af sig selv som fodboldspiller. Han fortæller om alle fordelene men også om bagsiden af medaljen. Om hvad penge kan gøre og hvad dårlige beslutninger fører til. Ingen tvivl om at han er en mand, der har taget flest af de sidste. Et kæmpe talent men også en talent der ikke altid har taget den nemme vej – en ung der har ville gå sine egne vegne. Hade han ikke været som er er var han måske ikke nået så langt, men beslutningerne har ikke altid være lige kloge.

Hans drive enormt, når der var noget på spil, men faldgrupperne enorme.

Bagerst på bogen står der:

Der er lyset: Troen på at alt nok skal løse sig. At du vil nå toppen og tage det forsømte tilbage. Det perfekte hovedstød på det sværeste tænkelige tidspunkt. Bruset fra 60.000 tilskuere, der stråler deres glæde ned imod dig. En lille hånd, som holder fast i din. Følelsen af usårlighed.  At intet kan røre dig.

Og så er der mørket. Skuffelserne og din reaktion, når du bliver skuffet. Dit adrenalinfix, når fodbold ikke rækker. Flugten ind i skyggeland. Derinde, hvor fristelserne står i kø. Flaske efter flaske. Krop efter krop. jeton efter jeton. De dårlige råd og de endnu dårligere beslutninger. Pengene, som gør alle svage. Fortiden, der ikke vil give slip.

Lys og mørke. Jeg kender ikke andet. Sådan er mit liv. Før var det lyset der fyldte. Det gode. Jeg var den evige optimist.  Det er jeg ikke længere. Ikke særlig tit. Det er en lang historie.

Læs bogen og få et indblik i . hvorfor det gik som det gik. Hvorfor tager en ung mand valg der så tåbelige og hvem er manden bag?

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi
Faglitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*